Контакт

Стапете во контакт

Доколку имате било какви прашања или барања, кои не се одговорени од страна на информациите дадени на нашата веб страница, Ве молиме слободно контактирајте не со користење на прикажаната форма.

Ние сме секогаш на располагање да одговориме на вашите прашања.


Наши Седишта

Адреси: 4 Јули 160а и Козара 15а, Скопје

Телефони:078 363 071, 075 363 - 111, 078 363 401

Е-пошта: contact@geotek.com.mk


Бизнис Часови

Понеделник - Петок 8:00 до 16:00