c5-2315d-c_panel_wideodomofon_c5

2313D-C cat5 color

  • Карактеристики

Инокс школка со флексибилна колор камера (IR 720 tvl. 0.1lux.sony HD), дигитална, со 3 и 6 позива, отварање врата со картица.