HIKVISION DS-2DF7286-A 2 Mpx Управувачка IP PTZ камера со IR осветлување

DS-2DF7286-A

HIKVISION DS-2DF7286-A 2 Mpx Управувачка IP PTZ камера со IR осветлување

 • Карактеристики
 • Управувачка IP PTZ камера со IR осветлување;Ден/Ноќ
 • 2.0 Mегапиксели (FullHD 1920×1080@25 к/с)
 • 1/2.8″ Sony Progressive Scan CMOS
 • чувствителност на светлина 0.05Lux@F1.4 (Color), 0.005 Lux@F1.4 (B/W)
 • 30X оптичко/16X дигитално зумирање
 • интелигентно IR осветлување до 120м. со автоматско регулирање во зависиност од зумирањето
 • WDR; функција
 • “Автоматско следење” (Smart Tracking)
 • 256 preset позиции/24 зони за маскирање
 • механички IR филтер; H.264 dual stream компресија
 • аудио влез/излез; 7 алармни влезови/2 релејни излези
 • аналоген BNC излез; слот за MicroSD картица
 • -30~+65Сº; за надворешна монтажа IP66
 • вградена громобранска заштита
 • напојување 24Vac/50W