DS-7104HWI-SH 4 канален дигитален видео рекордер

DS-7104HWI-SH

DS-7104HWI-SH 4 канален дигитален видео рекордер

  • Карактеристики
  • 4 канален дигитален видео рекордер
  • видео компресија H.264
  • ултра висока резолуција на снимање WD1 (960×576) со 25к/с за секој канал
  • поддржува и 4CIF, 2CIF, CIF, QCIF
  • 1xVGA, 1xHDMI и 1xBNC излези за монитор
  • DUAL STREAM, 1 (еден) аудио влез/излез,
  • 2xUSB2.0 порти, 1 RJ45 10M/100M мрежен интерфејс
  • поддржува 1xSATA HDD со максимален капацитет од 4TB