DS-7204HWI-E1 4 канален дигитален видео рекордер

DS-7204HWI-E1 (1)

DS-7204HWI-E1 4 канален дигитален видео рекордер

 • Карактеристики
 • 4 канален дигитален видео рекордер,
 • компресија H.264,
 • брзина на снимање во реално време при WD1 со 25кад/сек на секој канал,
 • поддржува 1ch IP камера со максимална резолуција од 720p,
 • 2xUSB 2.0 порти за архивирање на USB меморија /HDD/DWD-RW,
 • 1xSATA интерфејс за макс. Капацитет до 4TB,
 • вграден 1 аудио влез, Dual-stream,
 • излези за монитор 1x BNC + 1x VGA 1280×1024, HDMI,
 • RS-485 за управување на PTZ камери,
 • набљудување преку мобилен телефон, CMS софтвер,
 • управување со глувче и далечински управувач,
 • истовремено прегледување на 4 камери