DS-7208HWI-E1/А 8 канален дигитален видео рекордер

DS-7208HWI-E1-А (1)

DS-7208HWI-E1/А 8 канален дигитален видео рекордер

 • Карактеристики
 • 8 канален дигитален видео рекордер
 • компресија H.264
 • брзина на снимање во реално време при WD1 со 25кад/сек на секој канал
 • поддржува 2ch IP камера со максимална резолуција од 1080p
 • 2xUSB 2.0 порти за архивирање на USB меморија /HDD/DWD-RW
 • 1xSATA интерфејс за макс. Капацитет до 4TB
 • вграден 1 аудио влез, Dual-stream
 • излези за монитори 1x BNC + 1x VGA 1280×1024, HDMI
 • RS-485 за управување на PTZ камери
 • набљудување преку мобилен телефон
 • CMS софтвер, управување со глувче и далечински управувач
 • истовремено прегледување на 8 камери