DS-7108HGHI-SH

HIKVISION DS-7108HGHI-SH

  • Карактеристики
  • 8-канален HD-TVI дигитален рекордер
  • поддршка 8 HD-TVI или аналогни камери; компресија H.264
  • резолуција до 1080p (1920×1080)
  • брзина на запис (вкупно): 96 кад/сек@1080p / 200 кад/сек@720p
  • 1 SATA HDD; 1 аудио влез; 2 USB порти; 100Mbit LAN
  • HDMI/VGA излези; графичко мени
  • CMS софтвер iVMS-4200; мобилен клиент iVMS-4500 (iOS/Android/WinMobile)
  • USB глувче