HIKVISION DS-7216HGHI-E1 16-канален хибриден HD-TVI дигитален рекордер

DS-7216HGHI-E1

HIKVISION DS-7216HGHI-E1 16-канален хибриден HD-TVI дигитален рекордер

  • Карактеристики
  • 16-канален хибриден HD-TVI дигитален рекордер
  • поддршка 16 HD-TVI
  • аналогни камери со максимална резолуција од 720p + 2 IP камера (макс.1080p/25 к/с)
  • компресија H.264; HD-TVI резолуција на снимање до 1280×720P со 25 кад/сек
  • 1 SATA HDD (до 4ТВ/диск); 1 аудио влез/1 излез; 2 USB порти; 100Mbit LAN
  • HDMI/VGA излези
  • графичко мени; CMS софтвер iVMS-4200
  • мобилен клиент iVMS-4500 (iOS/Android/WinMobile)