KENTEC Sigma CP Конвенционални контролни панели за детекција и дојава на пожар

thumb330x330_596

KENTEC Sigma CP Конвенционални контролни панели за детекција и дојава на пожар

  • Карактеристики

Две, четири и осум зони за известување, стандардни, програмабилни контролни панели за детекција и дојава на пожар, проектирани во сооднос со BS EN54-2 и BS EN54-4 стандарди, погодни за создавање на мали конвенционални системи за детекција и дојава на пожар, кои нудат сигурна работа и одличен квалитет.

* Целосно компатибилни со BS EN54-2 и BS EN54-4 стандарди * 2,4 и 8 зони за известување * Одговараат на барањата на BS5839: Дел 1: 2002 * Можност за вклучување во системот на рипитерни (повторливи) панели и раширителни картички * Можности за програмирање преку лесни панелни мениа o Програмирање на времето на доцнење на звучните известувања o Можност за конфигурирање на звучните известувања o Доцнење на звучните известувања во дадена зона при алармен сигнал кој доага од автоматските детектори за детекција и дојава на пожар o Доцнење на звучните известувања во дадена зона при алармен сигнал кој доага од рачни јавувачи на пожар o “Тивка” зона o Доцнење на влезот за зоната * Едноставна конструкција * Лесен монтажа * Компатибилно со широк спектар уреди за детекција и дојава на пожар * Два излеза за звучни известувања * Блок за напојување 3 Amp * Дополнителен терминал за напојување