KENTEC Synchro AS Syncro AS аналогни адресабилни контролни панели

thumb330x330_586

KENTEC Synchro AS Syncro AS аналогни адресабилни контролни панели

  • Карактеристики

Карактеристики
• Варијанти со 1 или 2 круга
• Подршка Hochiki ESP, Apollo и Argus протоколи
LED индикатори за 16 зони
• 2 програмабилни конвенционални круга за сирени
• 5 програмабилни влеза
• 3 програмабилни релејни излеза
• Голем LCD дисплеј
• До 512 дополнителни програмабилни Syncro I/O модули
• Меморија од 1000 состојби
• Поврзување во мрежа со други Syncro панели (не се подржува од Syncro AS Lite)
• Компатибилно со Syncro Focus и View рипитерни панели (не се подржува од Syncro AS Lite)
• Опција за принтер (не се подржува од Syncro AS Lite)
• Сертификат: EN54, дел 2 и 4