KENTEC Syncro Аналоген адресабилен контролен панел Synchro

thumb330x330_587

KENTEC Syncro Аналоген адресабилен контролен панел Synchro

  • Карактеристики

Карактеристики
• Варијанти со 2 и 4 круга
• Подршка Hochiki ESP, Apollo и Argus протоколи
• Опција за зонски LED индикатори за 16, 48 или 96 зони
• 4 програмабилни конвенционални круга за сирени
• Програмабилни влезови и излези
LCD рипитери
• Сврзување во мрежа на до 64 панела
• Опција за модем (како средство за далечинска врска)
• 16 way I/O boards on RS485 bus
• Едноставна конфигурација на системскиот софтвер (под MS Windows ®)
• Систем за управување на алармите GUIDE
• Во базниот 2-кругов панел може да биде вградена подршка на Hochiki ESP или Apollo протоколи. Сите уреди на овие два производитела се подржани, вклучувајки го и новиот мулти-сензор ACA-E и влезно-излезниот модул CHQ-FIO на Hochiki, како и серијата discovery на Apollo
• Сите влезови и излези се индивидуално програмабилни како одделни адреси
• Можност за додавање кон секои 2-кругови панела на раширителна јамка за уште 2 круга