Кит комплети со еден позив FS5V11

c5-s7-3251-wideodomofon-genway

Кит комплети со еден позив FS5V11

  • Карактеристики

Надворешна единица со камера (IR,420 tvl.,0.1lux,sony ccd ), внатрешна единица со монитор (LCD,7.0”,>420 tvl.), говор, отварање на врата, без слушалка, напојување 18V.