WL-06DS3C Кит комплет

domofon_genway_wl-06s2

WL-06DS3C Кит комплет

  • Карактеристики

Ог надградна единица со еден позив, внатрешна единица-слушалка,(говор,отварање на врата),напојување DC14V,приклучок за 4 внатрешни единици.