Подготвени сме да ви понудиме палета на продукти за ваша лична безбедност и безбедност на вашиот имот

Геотек
Добродојдовте на официјалната страна на
на системи за видео надзор, алармни системи и системи за детекција и дојава на пожар
Проектирање и изведба 
Секогаш Поврзани - Секогаш Таму
Сигурен и безбеден дом по најповолни цени.
најдобрата заштита
Вашата фамилија ја заслужува

Најбрзиот начин да го заштитите Вашиот бизнис со лидерот во Сигурносните Системи Проверете ги нашите продукти со вклучени карактеристики.

За Компанијата

Геотек е компанија со 20 годишно искуство во областа на инсталација и продажба на безбедносни системи.Нашата цел е да ја стекнеме и задржиме довербата на купувачите. Располагаме со широк спектар на опрема, а досегашното искуство не наведе да соработуваме само со проверени и докажани компании кои произведуваат сигурносна опрема.

Наши Услуги

Продажба

Водечки снабдувач во Р. Македонија на напредни решенија за сигурносни системи.Погледнете ги продуктите »

Инсталација

Инсталации на системи за безбедност од разни категории и димензии.Прочитај повеќе »

Редовно одржување

Технички прегледи и функционални тестови во редовни временски интервали.Прочитај повеќе »

Најнови продукти

БИЛТЕН / НОВОСТИ

Ве молиме регистрирајте се на мејлинг листата за да добивате новости за новите продукти,
специјални понуди и други попуст информации.

Производители

Геотек е се што Ви е потребно од областа на сигурносните системи